De weg tussen een online offerte maken en de uitvoering van een project kan een tijdje in beslag nemen. De ene offerte is nog in beraad, terwijl een andere goedgekeurd is en nog een andere in facturatiestatus zit. Met een offerte- en factuurprogramma als Simpla heb je op elk moment een helder overzicht van al je actuele offertes.

Tijdens het verkoopproces is de offerte vaak een doorslaggevende factor. Je maakt een duidelijk prijsoverzicht op projectmaat. Een transparante opsomming van de materialen, producten en werkuren die je voorziet voor een project. Een gebruiksvriendelijk offerteprogramma zorgt dat je in enkele klikken een kant-en-klare offerte opstelt. Met respect voor je huisstijl bovendien. En dat is nog maar het begin.

Offertes rechtstreeks versturen

Van je offerteprogramma naar je mailbox en ondertussen nog even in je contactenlijst het juiste mailadres opzoeken? Maak komaf met dat omslachtig proces. Je verstuurt de offerte rechtstreeks naar de juiste klant. Allemaal vanaf je online account.

Digitaal platform voor je klant

Je klant krijgt niet enkel je prijsvoorstel binnen. Hij of zij consulteert de offerte online en laat je meteen ook weten of je raming oké is. Ze kunnen een offerte meteen online goedkeuren. Voor jou het signaal om het werk alvast in te plannen en de nodige materialen te bestellen.

Simpla deelt je het heuglijke nieuws van je nieuwe project meteen mee. Wil je zien welke projecten er nog allemaal op stapel staan? Ook dat kan. Met één klik krijg je een compleet overzicht van offertes. Inclusief de status ervan.

Van offerte naar factuur

Een woord is een woord. En een foutje is snel gebeurd. Die twee waarheden – als een koe – komen in een goeddoordacht offerte en factuur programma samen. Simpla laat namelijk toe om een offerte 1 op 1 om te zetten in een factuur. En om die ook online te versturen (en op te volgen) uiteraard. Alles om je workflow te optimaliseren dus.

Probeer de voordelen van de online administratie van Simpla zelf uit.

  • Redney Neve
  • 04/05/2024