Een goedgekeurde offerte omzetten in een gedetailleerde factuur, bijhouden hoeveel uur je presteert voor elk project of bankverrichtingen eenvoudig koppelen aan facturen. Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe Simpla je dagelijks werk een pak vlotter laat verlopen.

Bespaar tijd

De grootste positieve bijwerking van een verhoogde efficiëntie? Dat is tijd besparen. Tijd om te investeren in de kernwaardes en -activiteiten van je bedrijf. Met een online facturatie programma zoals Simpla snoei je in verschillende tijdrovende handelingen. Denk maar aan papieren bijeen zoeken, facturen ordenen op datum, zware kaften binnen brengen bij je boekhouder of de actieve uren voor een bepaald project nadien berekenen.

Administratie software in de cloud

  • geeft een duidelijk, chronologisch overzicht van al je offertes en facturen
  • koppelt rechtstreeks met het softwarepakket van je boekhouder
  • trekt je bankverrichtingen automatisch binnen via CODA
  • maakt offerteopvolging online mogelijk
  • houdt eenvoudig uren en producten bij voor elk project
  • boekt automatisch je aankoopfacturen in

Volg facturen, offertes en projecten nauw op

Bellen, mailen en dat ritueel nog enkele keren herhalen. Als bloeiende ondernemer weet je maar al te goed hoeveel tijd er kruipt in mensen achter de veren zitten. Gelukkig hoeft dat geen grote reden voor tijdverlies te zijn. Het enige wat je nodig hebt: een softwarepakket dat alles overzichtelijk houdt en de mogelijkheid geeft om meteen berichten uit te sturen.

Voor het beheer en de opvolging van offertes reken je bovendien op een online communicatieplatform met je klant. Die bekijkt de offerte, stuurt je eventueel bemerkingen of valideert je prijsvoorstel. Efficiënt en helder, zonder discussie achteraf.

Factureer snel en tijdig

Een project correct uitvoeren en tijdig opleveren is natuurlijk belangrijk. Even cruciaal voor een gezond bedrijf is de facturatie achteraf. Door je facturen tijdig te maken, te versturen en ook op te volgen blijft je onderneming financieel gezond.

Een online facturatieprogramma maakt het je gemakkelijk. Je ziet in één oogopslag welke projecten klaar zijn om te factureren, inclusief de eventueel bijhorende offerte. En in enkele klikken verzilver je je werk in een transparante factuur. Met respect voor je huisstijl.

Optimaliseer ook jouw workflow met een online administratiepakket.

  • Redney Neve
  • 14/05/2024