Je kan eenvoudig facturen maken. Dat spreekt voor zich als het over online facturatie software gaat. De echte vraag is van welke troeven je geniet ten opzichte van klassieke programma’s. We zetten ze met plezier voor je op een rijtje.

Altijd en overal toegang tot je account

Je moet op verplaatsing een offerte consulteren? Of je wil tijdens een meeting iets bespreken en hebt je vaste laptop niet bij? Geen probleem. Met een online facturatie programma log je in vanaf eender welk scherm op gelijk welke locatie. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Samen met je gebruikersnaam en wachtwoord uiteraard.

Een veilig en stabiel platform voor je online administratie

Een systeem in de cloud geeft je als ondernemer zekerheid. Het is een veilige manier om offertes, facturen en nog veel meer gegevens op te slaan. Al je administratie wordt online geback-upt. Zodat je gegevens niet zoek raken. Zelfs niet als je computer crasht bijvoorbeeld. En met alle respect voor je privacy – en die van je klanten. Dat spreekt voor zich.

Digitaal papierwerk voor je boekhouder

Gedaan met zware kaften zeulen naar je boekhouder en terug. Hij of zij koppelt het eigen boekhoudsysteem eenvoudig op je offerte en factuur programma. Dat maakt de boekhoudkundige verwerking een stuk sneller. En de erelonen van je boekhouder op je factuur een pak lager. Ons UBL-label is het beste bewijs.

Een online offerte maken en opvolgen

Offertes maken was nog nooit zo eenvoudig. Je kiest je klant, selecteert de nodige producten en voegt je werkuren toe. Klaar? Je verstuurt ze meteen online. Is je klant akkoord, dan valideert hij of zij de offerte meteen en ondertekent digitaal. Zodat je meteen aan de slag kan.

En als kers op de taart zet je je offerte in één klik om in een factuur. Om je project in schoonheid af te ronden.

Vele handen maken licht werk

Verdeel en heers. Dat credo is meer dan een historische uitspraak. Het is een manier om je dagelijkse werkdruk aanzienlijk te verlagen. Door je vertegenwoordigers hun eigen digitale offertes te laten maken bijvoorbeeld. Of door uren in regie nauwgezet bij te houden met de ingebouwde tijdsregistratie. Je kiest zelf wie en hoeveel personen binnen je organisatie toegang hebben tot je online platform. Zodat iedereen zijn steentje bijdraagt. Want efficiënt werk is fijn werk.

Zet de voordelen van online facturatie software in de praktijk om voor jouw bedrijf.

  • Redney Neve
  • 24/05/2024